ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : 2752306757

Καλάθι Αγορών 0

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

  Αποστολή Παραγγελίας
  Οι παραγγελίες μας αποστέλλονται μέσω της ACS.

 

Υπηρεσίες Ταχυμεταφορών Εσωτερικού Courrier

Υπηρεσία Express Επόμενη Ημέρα  Χρέωση (€ εως / Kg) Ενδεικτικός Χρόνος Παράδοσης  
Εντός περιφέρειας € 2.90 1-3 ημέρες
Χερσαίοι προορισμοί € 2.90 1-3 ημέρες
Νησιώτικοι προορισμοί € 2.90 1-3 ημέρες
Δυσπρόσιτες περιοχές Βάσει επίσημου τιμοκαταλόγου ACS 1-5 ημέρες
     

 

Τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες (αν δεν υπάρξει πρόβλημα έλλειψης) μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Μπορείτε να ελέγχετε το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η παραγγελία σας, ελέγχοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις πληροφορίες λογαριασμού σας. Αφού η παραγγελία σας αποσταλεί από εμάς, θα λάβετε σχετικό email με αναλυτικές λεπτομέρειες. Βεβαίως μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για οποιεσδήποτε πληροφορίες χρειαστείτε.

* aromaline.gr καμία ευθύνη δε φέρει για καθηστερήσεις αποστολών για τις οποίες ευθύνεται η κάθε μεταφορική εταιρία.

 

Συσκευασίες Δώρων

Προϊόντα που προορίζονται για δώρα αναλαμβάνουμε τη συσκευασία και το πακετάρισμά τους δωρεάν.

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, απλά συμπληρώστε στο πεδίο "Σχόλια Παραγγελίας" ότι επιθυμείτε συσκευασία δώρου και τις ευχές σας εάν επιθυμείτε να συμπεριλάβουμε κάποια κάρτα.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Επιστροφή Παραγγελίας
  Ελπίζουμε ότι είστε ικανοποιημένοι με τα προϊόντα που λαμβάνετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.aromaline.gr, αλλά αν πρέπει να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν, σας προσφέρουμε τις παρακάτω επιλογές:

 

1. Εάν το προϊόν σας είναι ανεπιθύμητο ή έχετε αλλάξει γνώμη –

Καλέστε την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 2751067208 ή στέλνωντας email στο [email protected]  για την επιστροφή του προϊόντος.

Είμαστε σε θέση να διεκπεραιώσουμε την επιστροφή ή την αντικατάσταση της παραγγελίας σας μέχρι να λάβουμε την επιστροφή του προϊόντος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Σας συνιστούμε να αποκτήσετε μια απόδειξη παραλαβής αποστολής όταν στέλνετε το προϊόν σας πίσω σε μας. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι όλα τα αντικείμενα που επιστρέφονται είναι πλήρης, με την αρχική συσκευασία και αποστέλλονται με ασφάλεια.

Παρακαλώ σημειώστε: Εάν το προϊόν επιστραφεί σε μια κατάσταση η οποία δεν είναι πλήρως δικαιολογήσιμη  ή η συσκευασία έχει υποστεί ζημιά, διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την επιστροφή ή την αντικατάσταση της παραγγελίας. Αυτό δεν επηρεάζει τα νόμιμα δικαιώματά σας.
Δεν θα επιστρέψουμε τα ταχυδρομικά τέλη ή επιβαρύνσεις συσκευασία δώρου. Το κόστος της επιστροφής μίας παραγγελίας είναι δική σας ευθύνη και το εν λόγω κόστος δεν επιστρέφετε.

2. Εάν το προϊόν σας είναι ελαττωματικό ή κατεστραμμένο –

Κάνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό για να εξασφαλίσουμε ότι το προϊόν σας θα φτάσει σωστά και σε άριστη κατάσταση. Μερικές φορές, όμως, τα λάθη συμβαίνουν και θέλουμε να είμαστε σε θέση να τα επιλύσουμε για σας το συντομότερο δυνατό.

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να καλέσετε την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 2751067208 ή να μας στείλετε ένα email στη διεύθυνση [email protected] για την επιστροφή ή αντικατάσταση της παραγγελίας σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.

Συμπεριλάβετε τις ακόλουθες πληροφορίες, εάν έχετε email: όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κωδικός παραγγελίας, ο κωδικός προϊόντος και ο λόγος για την επιστροφή.

Επίσης, να αναφερθεί με σαφήνεια εάν επιθυμείτε επιστροφή, ανταλλαγή ή αντικατάσταση της παραγγελίας σας.

3. Εάν σας έχει σταλεί λάθος προϊόν –

Κάνουμε πάντα το καλύτερο για να εξασφαλιστεί ότι θα λάβετε το προϊόν που έχετε παραγγείλει.

Πάραυτα, σε περίπτωση που λάβατε διαφορετικό προϊόν από ότι είχατε παραγγείλει, καλέσετε την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 27510-67208 ή να μας στείλετε ένα email στη διεύθυνση [email protected] για να κανονίσουμε την επιστροφή ή αντικατάσταση της παραγγελίας σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.

Συμπεριλάβετε τις ακόλουθες πληροφορίες, εάν έχετε email: όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κωδικός παραγγελίας, ο κωδικός προϊόντος και ο λόγος για την επιστροφή.

Αναφέρετε με σαφήνεια εάν επιθυμείτε επιστροφή, ανταλλαγή ή αντικατάσταση της παραγγελίας σας.

Είμαστε σε θέση να διεκπεραιώσουμε την επιστροφή, την ανταλλαγή ή την αντικατάσταση έως ότου λάβουμε πίσω το προϊόν σας. Εάν σας έχει σταλεί λανθασμένη παραγγελία, τότε μπορούμε να σας παρέχουμε με ένα Δελτίο Επιστροφής ώστε να μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας πίσω σε μας δωρεάν. Το Δελτίο Επιστροφής αποστέλλετε σε κάθε παραγγελία.

Βεβαιωθείτε ότι όλα τα προς επιστροφή προϊόντα είναι ανέπαφα, χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους και ότι αποστέλλονται με ασφάλεια.

 

Αποζημίωση Επιστροφών

Όταν το προϊόν επιστρέφεται στην Εξυπηρέτηση Πελατών το κόστος της παραγγελίας θα καταβληθεί στον ίδιο λογαριασμό ή στην ίδια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα με την οποία πραγματοποιήσατε την εξόφληση της παραγγελίας σας. Η αξία της επιστροφής θα είναι η ίδια με το κόστος της παραγγελίας που καταβάλετε.