ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : 2752306757

Καλάθι Αγορών 0

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

                                                       

                             

                                         

 Το ηλέκτρονικό μας κατάστημα aromaline.gr  μια ατομικη εταιρεια με επωνυμια "ΓΕΩΡΓΙΛΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ "  με ΑΦΜ :(114903240),ΔΟΥ: Αργους , ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ: (0301302130000) ,καιι με εδρα το Αργος ,είναι μέλος της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων καλλυντικών.Το ηλεκτρονικό κατάστημα aromaline.gr  παράλληλα λείτουργει με τα τέσσερα φυσικά καταστήματα Άργος,Ναύπλιο και Λουτράκι και διατίθεται μόνο σε διαδικτυακές αγορές. 

 

                                                   'Αργος    Ναύπλιο-Κέντρο 

  

 

                            Ναύπλιο-Παλιά Πόλη   Λουτράκι 

 

 

Στο aromaline.gr είμαστε υπερήφανοι για:

  • Τη μεγάλη και συνεχώς αυξανόμενη σειρά από αρώματα σχεδιαστών που προσφέρουμε, καθώς και προϊόντων περιποίησης και ομορφιάς.
  • Τις καταπληκτικές τιμές μας 
  • Την άριστη εξυπηρέτηση πελατών.

 

  Πλούσια Ποικιλία Προϊόντων 

Τα καταστήματα μας διαθέτουν μεγαλή ποικιλία προϊόντων,μπορείτε να βρείτε επώνυμα αρώματα και μή,κρέμες περιποίησης σώματος και προσώπου,προϊόντα μακιγιάζ,προϊόντα περιποίησης,αξεσουάρ και οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με την ομορφιά.Μπορείτε να προμηθευτείτε ακόμη και τελευταίες κυκλοφορίες απο όλους τους οίκους ομορφιάς.

 

 

Εξυπηρέτηση Πελατών 

Η Εξυπηρέτηση πελατών είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς.Αντιμετωπίζουμε τον διαδικτυακό πελάτη όπως ακριβώς στα φυσικά μας καταστήματα.Εξειδικευμένοι σύμβουλοι ομορφιάς απο απο τις επίσημες εταιρείες είναι πάντα στην διάθεση σας για οποιάδηποτε απορία σας.Αγαπάμε τις online αγορές και ξέρουμε οτι όταν πραγματοποιείτε τις αγορές είναι σημαντικό να έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη στην εταιρέια μας.Προσφέρουμε καθημερινώς πολύ προσωπική εργασία για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες όλων των πέλατων μας.

 

 100% Αυθεντικά Προϊόντα

Όλα μας τα προϊόντα είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που θα βρείτε στα τοπικά πολυκαταστημάτα.Συνεργαζόμαστε με τους επίσημους αντιπροσώπους στην Ελλάδα.Είναι κατανοητό πως αμφιβάλετε για αυτό λόγω των μεγάλων ποσοστών εκπτώσεων που σας παρέχουμε,και αυτό γίνεται γιατι κατανοούμε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καταναλωτής και περιορίζουμε το κέρδος μας,οι εταιρείες μας παρέχουν συνεχώς μεγάλες εκπτώσεις και έτσι στην ευχάριστη θέση να διαθέτουμε τα προϊόντα στους πελάτες μας σε πολύ χαμηλές τιμές.

 

 Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να λάβουμε οποιαδήποτε μορφή σχολίων. Η κριτική και τα σχολία σας είναι σημαντικά για εμάς,προσπαθούμε μέσω αυτών να γίνουμε καλυτέροι μέρα με την μέρα.Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με εμάς στέλνοντας ένα email στο [email protected] για οποιαδήποτε πληροφορία η καλώντας στο 2751067208. Ώραριο Λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου Δεύτερα-Παρασκευή 9:00 - 17:00 και Σάββατο 9:00-14:00